Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2013 19:44 - По какво ще познаете андрешковците в медиите
Автор: borko83 Категория: Политика   
Прочетен: 2274 Коментари: 7 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Можем да ги познаем по скалъпените компромати или хипотези, които пускат в блоговете си. По откровенните лъжи или полуистини, когато говорят за политическите  противници на  техните работодатели или духовни водачи. По неуважението към мнението на хората с различно мислене. По подигравките и обидите към тях. Но обидите не са аргумент, а показват слябост на мисълта и невъзможност за ясна и точна аргументация.По простащия език при излагане на тезите си.  По нискобюджетните колажи. Те не се аргументират с факти и логика, а с клевети. Правят нечистоплътни догатки  чисто спекулативно, без някаква базова фактология и логическо основание. С което целят да събудят подозрението към обсъждания обект в по-податливите на внушения читатели. Разчитат основно на тактиката, че една лъжа повтаряна многократно, се възприемат за истина от по-лековерните. Които са им основната целева група. Ако човек не сигурен в преценката си, най-добре да потърси информация от различни источници и да види различните гледни точки, и тяхната аргументация.





Гласувай:
0



1. alexs - borko83 Остави протурската партия ...
31.12.2013 21:39
borko83 Остави протурската партия Юрош! Истинските националисти и патриоти избират НФСБ
цитирай
2. анонимен - Препоръчвам само това.... засега....
31.12.2013 22:09
http://www.youtube.com/watch?v=F8OEmsCuMU8
цитирай
3. borko83 - До andreshko
01.01.2014 06:07
Имам един въпрос към теб. Защо моите коментари под твоя постинг не се появяват, а чакат твоето блоговоление, с което виждам, че няма да ме удостоиш. От какво се страхуваш? От това да не видят читателите едно по-различно мнение? Което да ти провали кампанията сайта. Или искаш твоята дума да е последна? Ако е така, тогава има ли смисъл да ти се вярва на писанията? Не мислиш ли, че ако изобщо имаш някакъв авторитет тук в сайта, ще го загубиш с твоите недостойни действия. Както виждаш аз не слагам такава цедка и всеки свободно може да коментира моя тема. Аз не се страхувам от различните от моето мнения. Сигурно защото не очаквам дивиденти от това, за което пиша.
цитирай
4. borko83 - До Alexs
01.01.2014 09:04
НФСБ са истински националисти? Партията на Валери Симеонов? Шегуваш се нали? Празник е. Явно от рано сте се почерпили. На много българи им е известно, че е той е доста тъмна личност. Същия е приятел на Борисов, който е инструктиран да отстрани националистите от политиката, като ги замени със фалшива сурогатна партия като НФСБ. С което да обезсили вота на част от гражданите, гласуващи за националната кауза. Гледал съм предавания с Валери Симеонов. Пародия е най-краткото описание. Този човек трудно се изразява. Самото му поведение (за тези които разбират от езика на тялото ) говори за нечистоплътност. От друга страна Борисов нееднократно е заявявал, че Доган е най-добрия политик на прехода и трябва българските политици да се поучат от него. Че той едва ли не е национален герой. Същият, който е известен с корупционите си практики и антибългарската политика е образец за подражание на лидера на Герб? За какъв национализъм говорим тогава? Няма много глупави хора, които да повярват на подобни алабализми.
Войната срещу националистите се води отдавна от "независимите" медии. Но преди по-малко от месец беше в стихията си. В продължение на около две седмици се вадиха всякакви лъжливи твърдения и колажи срещу Сидеров. След като се разбра обаче, че компроматите са фалшификати, кампанията позатихна. Останаха само андрешковците във форумите и блоговете, които да ни напомнят колко е лош лидера на Атака.
Отвратен съм от BTV. Явно ръководството на тази телевизия дотолкова се интересува само от печалбите и в никакъв случай от истината, че допусна подвърлената подигравка за Сидеров в скеча на Любомир Нейков. Един наистина добър артист, който ми беше много симпатичен да момента и на изпълненията на който доста съм се забавлявал. Но явно и той се продаде за повечко пари. Не му прави чест да обслужва долните мераци на някой хора да клепат политическите си противници.
цитирай
5. анонимен - borko83 - Не манипулирай и не се оплаквай като вдовица за ...
02.01.2014 08:10
Коментари не съм спирал и не с този комунистически стил на комуникиране - питат комунист защо му миришат краката, а той отговаря, че си мие редовно зъбите ...
Колкото до авторитети, градят се с ИСТИНАТА, а тя се проверява много лесно.
Затова не бягай по тъча, а коментирай

http://www.youtube.com/watch?v=F8OEmsCuMU8
цитирай

Защото Сидеров освен празнодумец е и страхливец и ако попадне на сериозен журналист се превръща в празна "лаеща глава"!
цитирай
6. borko83 - До Andrehko
02.01.2014 11:58
Два три пъти пускам коментар към темата ти и ми се появява зелен надпис, че чака да го одобриш. Но така и не ми излезе коментара под темата ти. Как да го разбирам? Грешка в системата или нежелание за това от твоя страна. Кой слага филтър за темите си? Този който пише чистосърдечно или този който иска да внушава идеи на четящите, без да дава възможност те да прочетат по различни мнения? Това е чиста цензура. Не съм комунист, демократ съм. Но но съм привърженик на фалшивата демокрация наложена в България отвън. Не съм свързан със някоя партия. Независим гражданин съм и си изразявам мнението. Прегледах видеоматериала, което си пуснал. Какво трябваше да видя? Какво ми доказва това? Не е ли истина, че в България няма независими медии и проучвателни агенции? Ако има такива би ли ми ги посочил? Този проблем не е само български за съжаление. Обикновено българските медии обслужват партии и скритите финансови кръгове стоящи зад тях. Затова и не гледам новините по телевизията. Дават се много едностранчиво събитията (пресен пример от Украйна) и се използват за манипулации и внушаване на идеи и начин на мислене на хората. Не случайно им викат четвърта власт. Не случайно на Борисов му предоставиха медийна трибуна малко след истерията с компроматите срещу Сидеров в медиите. Ако използваш по-малко цветни епитети и повече разумни аргументи, мнението ти ще тежи повече. И не раздавай определения без основание и без да ме познаваш. Много е първосигнално.
цитирай
7. borko83 - До Andreshko и Аlexs
04.01.2014 15:04
Днес отново пуснах коментар към твоята тема: "Интересно с чий пари Сидеров е почнал да изплаща обезщетение за обида на Вал. Касабов?Вижте едно интервю на страхливеца с"говореща"глава Сидеров"
И отново чака твоето благоволение. Кога ще изключиш цедката на коментарите под темите си? Защо изобщо си я включил? Това е нечистоплътна практика и направо говори за намеренията ти. Да манипулираш мнението на хората, а не да показваш факти и сериозни аргументи. Сидеров бил страхлив, а пък реално ти се държиш като такъв. Не искаш под твоите теми да има коментари на хора с различна гледна точка. Които да докажат с аргументи несъстоятелността на идеите в тях и опита ти за манипулация на читателите.
И отново се правиш на ни лук ял ни мирисал. Като комунист отричаш до последно. Нямало филтър. Всички които пишете с нагласата да манипулирате мнението на читателите, пускате този филтър. Това само по себе си е достатъчен аргумент за това, че лъжете. А тези, които говорят с факти и истини, нямат необходимост да го включват. Защото не се страхуват от истината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: borko83
Категория: Политика
Прочетен: 26727
Постинги: 9
Коментари: 14
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930